dinsdag 17 februari 2009

de 'Designers'

Iedereen kent wel dat wannabe Project Runway programma van VTM, de Designers... Wel zoals altijd vond ik het nogal zwak dat wij nogmaals een idee van het buitenland stelen en er een eigen swung aan geven, die meestal nergens op trekt. En inderdaad, dit is ook mijn mening over dit programma, zeker toen ik zag dat er eigenlijk niemand dè capaciteit had om het echt ver te schoppen! Hoewel ik, tot mijn eigen verbazing, wel zeer tevreden was over de collectie van de winnares An.

Meestal ben ik niet te vinden voor te veel kleuren die door elkaar zijn gemixt, maar zij heeft er een eigen toets aan gebracht, wat ik ten zeerste apprecieer! Nu moet wel niemand denken dat ik morgen als eerste voor de JBC sta om iets van de collectie te kopen, integendeel, de JBC is niet zo mijn winkel. Meestal gebruik ik deze keten als laatste optie, hoewel de C&A ook aardig in de buurt van deze laatste plaatst staat.

Maar dat gezegd zijnde, is het ook pak van mijn hart dat Marjan niet gewonnen heeft, want trek een vrouw een vormloze T-shirt en broek aan en je bekomt hetzelfde effect. We kunnen haar wel niet verwijten dat ze haar niet aan haar thema heeft gehouden, alles was inderdaad vierkant, misschien zelfs te vierkant!
Maar goed, smaken verschillen!


0 reacties: