donderdag 26 maart 2009

Examessss, de horror

Eindelijk is het zover: het einde van de exames is in zicht! De horror is bijna gedaan!
Hoewel veel mensen houden van examens, behoor ik tot de examenhaters!!
Het langer kunnen slapen is wel fijn, maar wetende dat je daarna moet leren, lijkt in bed blijven liggen toch een stuk aangenamer.
Van uitslapen kan ik zelfs niet meespreken. Mijn uitslapen beperkte zich dan meestal ook maar tot 9 uur. Ik vermoed dat ik een natuurlijke klok heb die om 10 u opstaan te laat vindt.

Maar ik hou wel van een deel van de examens, namelijk de examenafterparty!Nog eens goed feesten voordat je resultaten in de bus zitten. En bij feesten bedoel ik niet op café gaan zitten en een paar pinten drinken, hoewel dat ook zijn charmes heeft. Maar caféhangen is zo alledaags! Met een feestje versta ik dit:


Natuurlijk kan het altijd leuker en pikanter, maar zolang er goede muziek is, een leuke compagnie, een uitzicht op het andere sexe en veel veel alcohol, kan een feestje al niet meer stuk!

Dus even doorbijten! De momenten van harde labour zijn na morgen voorbij, tot juni dan wel te verstaan. En de wilde nachten lachen ons toe!

woensdag 4 maart 2009

test je relatie!

Inderdaad zo dachten de 4 koppels van Temptation Island ook toen ze hun inschreven, maar dit was natuurlijk voor dat ze wisten wat er allemaal ging gebeuren!

Het was gisteren dag 2 en er zitten er al een paar te rommele met de vrijgezellen, en ik heb het nu dan wel op de mannen!

Nuja het is de dames hun eigen schuld, je weet wat er gebeurt als je een haan in het kippenkot zet eh!

Ik weet 1 ding, de dag dat je vent of vriendin voorstelt mee te doen daaraan, zet hem/haar dan al gewoon aan de deur, want wat ze eigenlijk willen zeggen is: ik wil eens proberen op een ander!

Nuja die koppels hebben wel e schoon uitvlucht als ze over de scheef gaan : ja ma da programma heeft da zo uitgespeelt, het is allemaal niet zo gelopen...
Het kan natuurlijk niet altijd de drank zijn eh!
Maar het grappigst vind ik toch dat het programma gepresenteerd wordt door Véronique De Cock... iemand die zelf geen vent kan bij zich houden gaat daar die koppels eens allemaal begeleiden, echt geloofwaardig toch?

Maar ik moet toegeven, ik vind het een amusant programma! Zeker wanneer ik een of andere domme trees kan uitlachen die verwondert is dat haar vriend haar bedriegt!


jihaa!

dinsdag 3 maart 2009

You make me wanna..

er zijn zo van die dagen dat alles je tegenzit...
Je moet om te beginnen opstaan na weinig te slapen, omdat je veel moest leren..
Dan krijg je je haar niet in model, de beruchte 'bad hairday'...
Wanneer je dan je test voor je krijgt, ken je er de ballen van...
Je ziet mensen die je niet wil zien...
Mensen zagen voortdurend aan je hoofd...
Komt er zo'n huppeltrut voorbij die denkt dat de wereld aan haar voeten ligt...
Wat verderop loopt er dan weer zo een typische zonnebankgebruinde janneman, waarbij je niet mag lachen, dat je lippen zo pijn doen van ze opeen te pitsen...
Je struikelt in het bijzijn van een groepje knappe jongens...
Uiteraard heb je dan zo'n moeder die haar gsm niet opneemt...
En wanneer je dan eindelijk terug thuis bent, schiet je te binnen dat de komende weken nog één grote leerhel gaan worden...

Natuurlijk kun je niet altijd je irritatie uiten op het moment zelf en wanneer je dan even een moment voor jezelf hebt, gebeurt er dit:http://www.youtube.com/watch?v=thEKxFNCuT4&feature=related

Wel de meer gefrustreerde versie! But I made my point!

zondag 22 februari 2009

Never Back Down

Oké films over worstelen en vechten zijn niet zo mijn ding! Maar eenslaapwekkende documentaire over een gepensioneerde worstelaar zoals The Wrestler al helemaal niet!


Af en toe een paar scènes met wat bloed kan er wel door, zeker als er ook een goed verhaal mee samenhangt en nog belangrijker...de knappe jongens!

Ja, ook wij vrouwen houden van een streling van het oog! en ik geef het toe, het heeft wel iets opwindend wanneer twee knapperds in hun strak bloot bovenlijf elkaar wat rake klappe verkopen ;)

Voor degene die mij begrijpen heb ik een goede tip: Never Back Down!!
Geloof me, het is een film die je kan bekoren!

De hoofdrolspeler, Sean Faris, mag dan wel enkele trekjes van Tom Cruise hebben, toch vergaat Mr. Cruise in het niets langs deze Adonis! En ja dames, Tom Cruise was jaren geleden een hunk...met nadruk op jaren geleden! Hij heeft alleszinds een zeer waardige opvolger gevonden! Ik ben zeker dat we de komende jaren nog veel van deze jongen gaan horen, of kan ik misschien beter zeggen, ik hoop?


Zeg nu zelf, who can resist this look? Raauw

Ode aan Johnny Berlin

Het weekend is hetgene waar we naar uitkijken vanaf het moment dat onze wekker maandagmorgen afgaat, om weer aan een week school te beginnen!
Voor mij is het weekend heilig en des te meer wanneer er een leuk feestje op het programma staat! Eén van de aanraders is een optreden van onze Sint-Truiense trots, Johnny Berlin!
Deze 5 gasten laten de rest van België, en wie weet binnekort ook de wereld, zien wat echte muziek is!

Wie dit weekend zich op vrijdag niet naar het nieuwscafé heeft begeven, heeft zoiezo iets gemist! Johnny Berlin really owned 'het Nieuwscafé'

Vooral onze geliefde drummer liet zich van zijn beste kant zien!

Rolf, you kicked ass!
Wie graag deze talentvolle drummer zijn dislikes wilt te weten komen, kan terecht op zijn blog : http://allesstinkt.blogspot.com/

Enjoy!

dinsdag 17 februari 2009

de 'Designers'

Iedereen kent wel dat wannabe Project Runway programma van VTM, de Designers... Wel zoals altijd vond ik het nogal zwak dat wij nogmaals een idee van het buitenland stelen en er een eigen swung aan geven, die meestal nergens op trekt. En inderdaad, dit is ook mijn mening over dit programma, zeker toen ik zag dat er eigenlijk niemand dè capaciteit had om het echt ver te schoppen! Hoewel ik, tot mijn eigen verbazing, wel zeer tevreden was over de collectie van de winnares An.

Meestal ben ik niet te vinden voor te veel kleuren die door elkaar zijn gemixt, maar zij heeft er een eigen toets aan gebracht, wat ik ten zeerste apprecieer! Nu moet wel niemand denken dat ik morgen als eerste voor de JBC sta om iets van de collectie te kopen, integendeel, de JBC is niet zo mijn winkel. Meestal gebruik ik deze keten als laatste optie, hoewel de C&A ook aardig in de buurt van deze laatste plaatst staat.

Maar dat gezegd zijnde, is het ook pak van mijn hart dat Marjan niet gewonnen heeft, want trek een vrouw een vormloze T-shirt en broek aan en je bekomt hetzelfde effect. We kunnen haar wel niet verwijten dat ze haar niet aan haar thema heeft gehouden, alles was inderdaad vierkant, misschien zelfs te vierkant!
Maar goed, smaken verschillen!


donderdag 12 februari 2009

Leve het vrijgezellenleven!

Er zijn zo van die dagen dat elke vrijgezel zich gelukkig prijst! En natuurlijk denkt nu elke niet-vrijgezel aan Valentijn!

Terwijl iedereen op zoektocht is naar het perfecte cadeau voor zijn schatje, was ik vandaag vooral in de weer om de perfecte outfit voor zaterdag te vinden!
De volgende keer denk ik wel een tweede keer na, voordat ik tegen een shop-vrijwilliger zeg dat ik helemaal geen moeilijke ben!


Maar toch voel ik me best orgineel! Net zoals mijn Valentijnavond zelf! Hoe beter Valentijn vieren als vrijgezel, samen met een andere vrijgezel!?
Het is alleszinds een stuk goedkoper! Tenminste als je niet, zoals mij, altijd een nieuwe garderobe wilt wanneer je uitgaat!

Maar ik ben niet zo slecht dat ik de koppeltjes alleen maar uitlach met hun hoge kosten op de 14de februari! Ze hebben ook heel hard moeten zweten: voldoen aan de verwachtingen van hun lief! En ik ben denk ik wel eerlijk als ik zeg dat dit niet de makkelijkste opdracht ooit is! Daarom wil ik uit respect voor deze mensen, ze toch een romantische avond toewensen!

vrijdag 6 februari 2009

looking forward to summer

Vandaag was al een goede weg richting zomer, de zon scheen en de koude ging niet al te fel door je kleding!


Maar toch is het nog een paar maanden wachten voordat we weer kunnen genieten van die heerlijke zonnestralen op ons gezicht! Ik kan al niet meer wachten tot ik mijn gigantische zonnebril weer op mijn neus kan zetten en al die warme pulls terug in de kast kan leggen. Het paraderen op mijn hoge stelitos langs terrasjes genietend van een lekker roomijsje! En dan niet te vergeten dat we door dat heerlijke weer ook een mooi teintje krijgen!


Maar als de zon niet naar ons toekomt, gaan wij naar de zon!
En dan bedoel ik niet op reis gaan naar een exotisch land!
Hoewel dit natuurlijk ook wel verleidelijk klinkt!
Toch heb ik het over iets anders...namelijk de o-zo-heerlijke cocktails! Want zeg nu zelf, wat is een zomer zonder cocktails!Ik denk dat een cocktailparty onder vrienden de beste manier is om de winterkou uit je hoofd te zette en zonnige gedachten toe te laten!

Ik weet dat een Mojito mij al in warmere sferen brengt!


Cheers!
kapsels zomer 2009

Voor deze zomer mogen we weer de cliché babes verwachten: lang blond haar, al dan niet voorzien van extentions. Het enige wat we dit jaar moete missen is de pony! Deze is helemaal uit! De keuze ligt nu tussen een middenscheiding en zijscheiding...

Ik weet dat ik deze zomer lekker rebels ga doen en mijn korte tahitibruine coupe met pony hou!

donderdag 5 februari 2009

de spice-up tip!

Voor de vrouwen onder ons wiens man klaagt dat ze te veel zagen wanneer ze stomdronken thuiskomen hoeven enkel te verwijzen naar Angelina Jolie. Zij kon er ook niet om lachen toen haar hunk na de Golden Globes Awards met een stuk in zijn kraag thuiskwam!

Dus mannen als een Hollywoodster hiervoor al over zijn voeten krijgt, kunnen jullie het zeker verwachten! ;)

en voor de vrouwen : hou jullie zeker niet in !

Behind the scenes

fashion nowadays..

Ik zou nooit ontkennen dat ik een echte modefetisj heb! Schoenen, kleren en accesoires zijn een echte verslaving... En eerlijk gezegd ben ik daar ook trots op !

Maar hoezeer ik van alles wat met mode te maken heeft hou, ben ik zeer teleurgesteld met de mode van nu! Vroeger zou ik thuiskomen met honderden zakjes in mijn hand na een vermoeiende shopdag. Als ik nu thuiskom met iets ben ik al blij! Zo veel dingen waar ik niet mee over straat zou durven lopen, en naar mij verbazing toch gedragen worden!? Het enige wat ik wist te appreciëren deze winter was de entree van de gigantische sjaals en immense mutsen!

Zou het aan mij liggen ?

Ik dacht het niet! This should make my point!

Hopelijk brengen de lente en de zomer betere ideeën met zich mee!