zondag 22 februari 2009

Never Back Down

Oké films over worstelen en vechten zijn niet zo mijn ding! Maar eenslaapwekkende documentaire over een gepensioneerde worstelaar zoals The Wrestler al helemaal niet!


Af en toe een paar scènes met wat bloed kan er wel door, zeker als er ook een goed verhaal mee samenhangt en nog belangrijker...de knappe jongens!

Ja, ook wij vrouwen houden van een streling van het oog! en ik geef het toe, het heeft wel iets opwindend wanneer twee knapperds in hun strak bloot bovenlijf elkaar wat rake klappe verkopen ;)

Voor degene die mij begrijpen heb ik een goede tip: Never Back Down!!
Geloof me, het is een film die je kan bekoren!

De hoofdrolspeler, Sean Faris, mag dan wel enkele trekjes van Tom Cruise hebben, toch vergaat Mr. Cruise in het niets langs deze Adonis! En ja dames, Tom Cruise was jaren geleden een hunk...met nadruk op jaren geleden! Hij heeft alleszinds een zeer waardige opvolger gevonden! Ik ben zeker dat we de komende jaren nog veel van deze jongen gaan horen, of kan ik misschien beter zeggen, ik hoop?


Zeg nu zelf, who can resist this look? Raauw

4 reacties:

Bart Winand zei

Mickey Rourke eats Sean Faris for breakfast. En The Wrestler is een heerlijke film, jij ketter :p

JolienMoronDelgado zei

Leuke blog heb je! Kom bij mij ook eens kijken :)

Aafke zei

Okee, dat onthou ik 'never back down'! Volgende week ga ik hem mss kijken dan! En idd leuke blog ;) xx

Tessa zei

oude venten vind ik ook maar niks. en zeker niet een soort stalk film. das al even erg als the paffs of frans bouwer of nog zo van die realitysoaps. ok je kunt wel lachen als je ze menselijke dingen ziet doen, maar daar blijft het bij... wie weet komt in de toekomst een film over het leven van de planckaerts of the paffs... ma the werstler lijkt mij toch maar een oud zakken film. geef mij dan maar beter die verfilming van mohamed ali. en ik ben zeker wel te vinden voor deze twee knapperts van de film never back down!!! de trailer leek mij wel zeer intressant, vooral voor mijn oogjes :D
xxx