donderdag 12 februari 2009

Leve het vrijgezellenleven!

Er zijn zo van die dagen dat elke vrijgezel zich gelukkig prijst! En natuurlijk denkt nu elke niet-vrijgezel aan Valentijn!

Terwijl iedereen op zoektocht is naar het perfecte cadeau voor zijn schatje, was ik vandaag vooral in de weer om de perfecte outfit voor zaterdag te vinden!
De volgende keer denk ik wel een tweede keer na, voordat ik tegen een shop-vrijwilliger zeg dat ik helemaal geen moeilijke ben!


Maar toch voel ik me best orgineel! Net zoals mijn Valentijnavond zelf! Hoe beter Valentijn vieren als vrijgezel, samen met een andere vrijgezel!?
Het is alleszinds een stuk goedkoper! Tenminste als je niet, zoals mij, altijd een nieuwe garderobe wilt wanneer je uitgaat!

Maar ik ben niet zo slecht dat ik de koppeltjes alleen maar uitlach met hun hoge kosten op de 14de februari! Ze hebben ook heel hard moeten zweten: voldoen aan de verwachtingen van hun lief! En ik ben denk ik wel eerlijk als ik zeg dat dit niet de makkelijkste opdracht ooit is! Daarom wil ik uit respect voor deze mensen, ze toch een romantische avond toewensen!

1 reacties:

Aafke zei

Vrijgezel zijn is ook niet dat eh:D
Maar gelijk heb je! xx